Zentrum für Karriereplanung (ZfK)

CV & Cover Letter Check / Application Check (712.04)

Im Zeitrahmen von 60 Minuten hast du hier Gelegenheit dein englisches Anschreiben und deinen englischen Lebenslauf durchzugehen und zu optimieren.

Wo? CareerService der HAW Hamburg, Alexanderstr. 1, 2. Etage, Raum 2.24, 20099 Hamburg
Wann? Nach Vereinbarung.

Anmeldung erforderlich. Bitte gib die Veranstaltungsnummer 712.04 an:

Nach Ihrer verbindlichen Anmeldung kontaktieren wir dich zwecks genauer Terminfindung. Bitte schicke uns dann folgende Unterlagen: Cover Letter und CV (ggf. eine dazugehörige Anzeige) als PDF-Datei.

----
During this session you will receive a professional check of your application documents.

For registration please use  the registration form. You will automatically receive confirmation of your registration in the same browser window. Registered alumni register using the separate registration form for alumni:
Registrationform for students
Registrationform for alumni

After successful registration you will be assigned an appointment.  After an  appointment has been fixed, please email the following: CV, cover letter and – if possible - a job offer you like to apply for.

Letzte Änderung: 13.12.18