Zentrum für Karriereplanung (ZfK)

CV & Cover Letter Check / Application Check (712.04)

Im Zeitrahmen von 60 Minuten haben Sie hier Gelegenheit Ihr englisches Anschreiben und Ihren englischen Lebenslauf durchzugehen und zu optimieren.

Wo? CareerService der HAW Hamburg, Alexanderstr. 1, 2. Etage, Raum 2.24, 20099 Hamburg
Wann? Nach Vereinbarung.

Anmeldung erforderlich. Bitte geben Sie die Veranstaltungsnummer 712.04 an:

Nach Ihrer verbindlichen Anmeldung kontaktieren wir Sie zwecks genauer Terminfindung. Bitte schicken Sie uns dann folgende Unterlagen: Cover Letter und CV (ggf. eine dazugehörige Anzeige) als PDF-Datei.

----
During this session you will receive a professional check of your application documents.

For registration please use  the registration form. You will automatically receive confirmation of your registration in the same browser window. Registered alumni register using the separate registration form for alumni:
Registrationform for students
Registrationform for alumni

After successful registration you will be assigned an appointment.  After an  appointment has been fixed, please email the following: CV, cover letter and – if possible - a job offer you like to apply for.

Letzte Änderung: 02.09.18